пʼятницю, 4 березня 2016 р.

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.
Прийміть  вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня.
Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. 
                                               Зі святом Весни, дорогі жінки!

вівторок, 1 березня 2016 р.

Завдання з російської мови.
с.75, упр.6.
 До відома батьків!                                                                  
Інформую про проходження обов’язкового щорічного профілактичного медичного огляду учнів загальноосвітніх навчальних закладів.
Відповідно до наказу управління освіти від 19.01.2016 № 018 «Про проведення медогляду дітей та підлітків у навчальних закладах м.Енергодара у 2016 р.» учні 4-Б классу проходять медичний огляд і діагностичну пробу Руф’є  
09 березня 2016 р з 08:00.
Забезпечте наявність медичної картки та бахіл.

понеділок, 29 лютого 2016 р.

1-го березня відзначається надзвичайно світла та радісна подія — свято приходу весни. Довгоочікувану весну прийнято було зустрічати ще за часів язичників. Традиція вшанування весни, яку уособлює прекрасна дівчина, збереглася і до наших часів.
Легенда свідчить, що колись Сонце зійшло на землю в образі прекрасної діви. Але злий Змій закрив красуню в своєму палаці. І в цю мить все навколо змінилося: замовкли птахи, перестали веселитися діти, світ став похмурим і сумним. Врятувати Сонце зважився тільки один молодець. Він шукав палац, в якому захована дівиця, цілий рік. В нерівній боротьбі юнак переміг Змія та визволив Сонце. Після цього ожила вся природа, але цього вже не зміг побачити молодець, оскільки був сильно поранений і помер. Його кров капала на білий сніг, який поступово починав танути. І на цьому місці виросли прекрасні проліски. Зараз під час свята приходу весни прийнято розповідати цю легенду. Незмінними атрибутами цього дня є квіти, зокрема проліски, які стали вісниками приходу весни.